1
EURO 2024

FOTO: Youtube/Screenshot

SVAKA MU JE NA MESTU: Rade Bogdanović opleo po Orlovima – Ova ekipa nije uigrana!

Objavljeno: 20.06.24 u 16:15

„Ako Slovenci ponovo izađu u ozbiljan presing, imaćemo mnogo problema“

Fudbalska reprezentacija Srbije danas od 15 časova igra duel drugog kola grupe C Evropskog prvenstva u fudbalu, a rival im je Slovenija. Rezultat na poluvremenu iznosi najnepopularnijih 0:0.

U prvih pola sata igre nije bilo većih prilika, pa samim tim uz konstantnu inicijativu rivala Srbije, najviše se istakao Predrag Rajković, koji je dobrim reakcijama sačuvao mrežu naše zemlje.

To se nije svidelo ni Radetu Bogdanoviću, koji je imao kritike na račun igre Orlova.

– Pred početak utakmice sam rekao da odbrana počinje od napadača. Imate jako puno ofanzivnih igrača, generalno smo se mučili, ne možemo da iznesemo tu loptu iz faze odbrane u napad. Slovenci su u nekim sekvencama izlazili na našu liniju i markirali zadnje vezne, tu su napravili dve tri šanse. Mora bolje, ovo je pravi primer kada imaš previše ofanzivnih igrača da ne znaš gde ćeš, ova ekipa nije uigrana. U poslednjih par minuta smo napravili par šansi, doduše iz prekida. Ako Slovenci ponovo izađu u ozbiljan presing, imaćemo mnogo problema. 

3
1

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter