0
Domaći fudbal

Aleksandar Djordjevic (L) and Leonard Owusu during the Mozzart Super Liga 2023/2024 match between Partizan and Zeleznicar Pancevo at stadium FK Partizan (JNA) on March 02, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

SUPERLIGAŠKA TRANSFER PIJACA: Železničar ostao bez kapitena, ali doveo golmana Zvezde – Novi Pazar jači za dvojicu povratnika iz inostranstva!

Objavljeno: 20.06.24 u 15:21

Radi se punom parom.

Prelazni rok kako letnji, tako i zimski često je omiljeni period fudbalskim zaluđenicima. Svuda po Evropi se radi ‘punom parom’ pa tako i u Srbiji.

Železničar iz Pančeva je opstanak u Superligi obezbedio nakon baraža, pa su ciljevi za novu sezonu da nešto sigurnije ostanu u eliti. Pomoć u tome će probati da im pruži iskusni čuvar mreže Zoran Popović, koji u Pančevo stiže nakon okončanja saradnje sa Zvezdom.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели FK Železničar Pančevo (@fk_zeleznicar_pancevo)

Novi Pazar je odlučio da pruži šansu nekada velikom talentu novosadskog ProleteraViktoru Živojinoviću. On je prethodnu polusezonu proveo u Grčkoj, a sada je dobio priliku da se ponovo dokaže u elitnom rangu srpskog fudbala. Zajedno sa Viktorom u klub je pristigao i Ognjen Bjeličić, koji stiže nakon okončanja saradnje sa Hamrunom.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели FK Novi Pazar (@fknovipazar_official)

Kapiten Železničara iz PančevaAleksandar Đorđević napustio je klub i svoju karijeru nastavlja u Bosni i Hercegovini, gde će braniti boje Sarajeva, objavio je taj klub. Zajedno sa Đorđevićem u Sarajevo je stigao i Filip Jović, koji je do skoro branio boje surduličkog Radnika.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели FK Sarajevo (@fk_sarajevo)

Bitno je spomenuti da će Slobodan Stanojlović sledeće sezone Superligu igrati u dresu OFK Beograda, koji je u svoje redove doveo još Alekseja Vukićevića i Uroša Lazića.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter