7
EURO 2024

FOTO: Starsport

(POLUVREME) PIKSI ZALUTAO NA EVROPSKO PRVENSTVO: Srbi se bore, ali nema ni sistema ni smisla u igri! (VIDEO)

Objavljeno: 20.06.24 u 15:45

Scene o kojima će se pričati.

Fudbalska reprezentacija Srbije danas od 15 časova igra duel drugog kola grupe C Evropskog prvenstva u fudbalu, a rival im je Slovenija.

Rezultat na poluvremenu iznosi najnepopularnijih 0:0.

Ovo je utakmica od velikog značaja za naš nacionalni tim, jer bi nas pobeda dovela nadomak plasmana u narednu rundu, dok bi nam remi izuzetno zakomplikovao poziciju, dok bi nas poraz poslao kući.

Selektori su se odlučili za sledeće sastave:

SLOVENIJA: Oblak – Karničkik, Drkušić, Bijol, Janža –Stojanović, Čerin, Elšnik, Mlakar – Šporar, Šeško.

SRBIJA: Rajković – Veljković, Milenković, Pavlović – Živković, Ilić, Lukić, Mladenović – Tadić – Mitrović, Vlahović.

Prve scene za pamćenje desile su se za vreme intonacije srpske himne, kada je praktično nekoliko desetina hiljada naših sunarodnika u Minhenu epski otpevalo „Bože pravde“.

U prvih pola sata igre nije bilo većih prilika, pa samim tim uz konstantnu inicijativu rivala Srbije, najviše se istakao Predrag Rajković, koji je dobrim reakcijama sačuvao mrežu naše zemlje.

U 38. minutu, nakon smušene reakcije naše odbrane, Slovenci su pogodili stativu, a lopta se odbila na nogu Šešku, koji je umalo bio precizan. Samo je sreća spasila našu zemlju.

Što se tiče naših šansi, Vlahović je najpre zapretio glavom, da bi Mitrović u 42. minutu imao sjajnu šansu, ali iz neposredne blizine pogodio Oblaka.

17
39

7 Komentara

  1. Utakmica daasnja pokazala je mnogo toga sta je problem,nase reprezentacije.Nemamo adekvatnu zamjenu za povredjene ili igrace sa padom u formi.Isto tako nemamo dovoljno zelje za pobjedom,jer su nasi igraci potpuno skoncentrisani na ono da ne pogrijese ili pak u strahu da sprovedu taktiku i zamisli selektora .U odbrani nemamo vodju ili lidera koji ce komandovati igrom odbrane..Sreca je sto je golman Rajkovic sabran i na neku ruku ulijeva povjerenje odbrambenim igracima i ako pogrejese.Od odbrane se trazi ostrina i regovanje van sesnet metara a ne povlacenje u 16 metara.Slabo pokrivanje protivnickih igraca.Napad treba da bude da se gol daje iz drugog plana.A to je da Mitrovic i Vlahovic rastegnu odbranu a ulazak iz pozadine da neko zabije gol..treba da se sutira na gol sa 25 pa i 30 metara jer neka ce lopta da i ode u korner ..U prekidu smo jaki sigurno..Ovakve se utakmice igraju na sve ili nista.

    4
    0
    Odgovori
  2. Birmancevic,Samardzic … vise vrede od Tadica i SMS a.Gacinovic je rezerva i u Aek u,vidi se i zasto,MITOVIC I VLAHOVIC guse jedan drugog,Pavlovic jao golman,kako odigra prvu loptu tako i celu utakmicu ,ili,ili …Vidi se da ovo neko Piksiju sastavlja

    14
    0
    Odgovori
  3. Ma ljudi mi nemamo veznih igrača!Više vredi jedan Kanga u Zvezdi nego svi naši vezni igrači zajedno!Pa ne može se igra bazirati na stalnom posjedu lopte od strane tri halfa i to 70%tokom utakmice a da se vezni igrači ne sastaju sa loptom!Lukić je antifudbaler id kako znam za njega!

    5
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter