0
Kladionica

FOTO: Admiral Bet

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI

Objavljeno: 20.06.24 u 11:20

Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura.

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

Slovence je tada sa klupe predvodio Srečko Katanec, nekadašnji fudbaler Partizana, koji smatra da bi Orlovi trebalo da se plaše Slovenije više nego Engleza. Zmajčeci su u uvodnom duelu odigrali nerešeno sa Danskom, 1:1, dok su izabranici Dragana Stojkovića poraženi od Gordog Albiona sa minimalnim rezultatom. Trijumf na ovoj utakmici bi mogao i jednima i drugima da osigura dobru poziciju pred poslednju utakmicu u grupnoj fazi Eura u Nemačkoj, pa je jasno da je pobeda imperativ za obe ekipe.

Velika borba nas očekuje od 15 časova u Minhenu, a kako bi što više uživali u tom spektaklu, AdmiralBet je spremila veliki broj nagrada koje će se deliti svakog dana prvenstva. Naime, do kraja turnira možete računati na 50% freebeta danima kada igra Srbija, dok se ostalim danima dodeljuje 30% freebeta na prvu dnevnu uplatu depozita. Nadamo se da će tih dana na ovom prvenstvu biti što više, a tu je i nedeljni Lucky Jackpot na virtualima vredan do 2.000.000 dinara.

Pored toga, ukoliko ste planirali da EURO 24 pratite u nekom od brojnih AdmiralBet lokala imajte u vidu da na svakih 7 poručenih piva dobijate Carlsberg navijački dres Srbije. U promociji učestvuju sva točena piva i ambalaže od 0.25l i 0.33l iz Carlsberg asortimana, a zalihe dresova su ograničene.

Za kraj, do 14. jula je u toku i Prvenstvo slotova koje se sastoji od 6 nedeljnih slot turnira u kojima će se voditi borba za neverovatnih 6.000.000 dinara. Na kraju svakog ciklusa će 100 najboljih podeliti 1.000.000 dinara, a oni najbolji će dobiti i navijački dres Srbije, kako bi što srčanije bodrili naše Orlove na predstojećem Euru.

Za svakoga po nešto, zar ne? Sve od navedenih promocija su dostupne svim igračima sa otvorenim korisničkim nalogom na sajtu AdmiralBet.rs. Za registraciju je potrebno izdvojiti svega nekoliko minuta i može se kompletirati na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Sve novoregistrovane igrače očekuje 3000 dinara Bonusa dobrodošlice, bez depozita, ali ni to nije sve! Prve 3 uplate depozita nakon registracije svim novoregistrovanim igračima donose neverovatnih 500% bonusa do 300.000 dinara!

Šta mislite, mogu li Orlovi da ostvare prvu pobedu na prvenstvu i da u dobrom raspoloženju dočekaju potencijalno odlučujući okršaj sa Danskom? Pokupite 50% freebeta i podržite Orlove!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter