0
Košarka
Željko Obradović

Head Coach Zeljko Obradovic of Partizan Mozzart Bet Belgrade during the 2023/2024 Turkish Airlines EuroLeague match between Partizan Mozzart bet and Real Madrid at Stark Arena on March 21, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by David Damnjanovic/Starsport.rs ©)

OBRADOVIĆ OTVORENO O POJAČANJIMA: Ne želimo da ih zadržimo ako nisu srećni i zadovoljni!

Objavljeno: 20.06.24 u 20:58

„Kao i svake godine pominje se mnogo imena, to je logično, ima i podmetanja ima dosta nepotvrđenih informacija“

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović gostovao je na televiziji N1 u emiziji „360 stepeni“ i govorio o raznim temama.

On je govorio o prelaznom roku i košarkašima koji bi mogli da pojačaju, ali i odu iz tima.

– Verujte mi da svi mi koji smo u klubu radimo na tome da vidimo šta bi bilo najbolje za nas da se u ovom trenutku uradi. Javnost je zainteresovana, pre svega navijači. Kao i svake godine pominje se mnogo imena, to je logično, ima i podmetanja ima dosta nepotvrđenih informacija. Sve do trenutka dok se neko ne potpiše, imajući iskustva od prošle godine, ne možete ništa da garantujete – rekao je Obradović gostujući u emisiji „360 stepeni“ koja će biti emitovana večeras (petak) od 21 sat.

Klub je napustio Kevin Panter, neki su pred odlaskom poput Zeka Ledeja ili Alekse Avramovića, dok su Alenu Smailagiću, Balši Koprivici, Danilu Anđušiću i Džejmsu Naneliju istekli ugovori.

Razgovarali smo sa igračima, svima smo stavili do znanja da ne želim nikog da zadržim u timu ako se iz bilo kog razloga ne oseća srećnim i zadovoljnim. Postojali su slučajevi da neki igrači nisu prepoznali šta je Partizan, šta bi trebalo da rade za Partizan, kako da se ponašaju, u tom smislu smo donosili neke odluke i donosićemo neke odluke – zaključio je Obradović.

17
6

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter