0
Domaći fudbal

Aleksandar Stanojevic Crvena Zvezda - Partizan kup Srbije finale May, 26. 2022. Belgrade Serbia. 26.5.2022. Beograd, Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

NIJE RADNO SAMO U KK, VEĆ I U FK PARTIZAN: Crno-beli dres oblači velika želja Aleksandra Stanojevića! (FOTO)

Objavljeno: 20.06.24 u 22:50

Partizan će morati da plati Ankaragučuu 850.000 uz 20% od dalje prodaje

Ono što se najavljivalo, sada je dobilo epilog – Nihad Mujakić je novi fudbaler Partizana.

To je potvrdio i pbg.news, koji ističe da Partizanu nije bilo jednostavno da dođe do Mujakića. Ipak, uspeli su i momak iz Bosne i Hrecegovine postaće novi igrač crno-belih.

– Posle puno peripetija i prihvaćenih pa izmenjenih zahteva Turaka, sve se završilo kako treba. Partizan će morati da plati Ankaragučuu 850.000 uz 20% od dalje prodaje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @pbg.news

Mujakić igra na poziciji štopera i u sezoni za nama odigrao je 36 utakmica, a uspeo je da postigne gol i podeli asistenciju.

Što se štoperske linije tiče, Partizan će u novoj sezoni na raspolaganju imati još i Svetozara Markovića, Bojana Kovačevića i Nikolu Miličića, ali, nije isključeno da se ekipi pridruži još neko ime do kraja prelaznog roka.

18
7

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter