1
EURO 2024

FOTO: Starsport

MITROVIĆ OTVORIO DUŠU: Moraću par poziva da obavim pred tu poslednju utakmicu!

Objavljeno: 20.06.24 u 17:47

Fer rezultat i bod koji je velik kao kuća

Fudbalska reprezentacija Srbije danas od 15 časova igrala je duel drugog kola grupe C Evropskog prvenstva u fudbalu, a rival im je bila Slovenija. Konačan rezultat meča iznosio je nerešenih 1:1.

Nakon utakmice, svoje utiske izneo je Aleksandar Mitrović.

Mislim da smo ušli defanzivnije. Slovenci su jako dobro ušli u meč, jako dobro su nas skautirali, pravili su višak po strani. U prvom su bili bolji, imali smo i mi neke polušanse. Drugo je bilo bolje, dominirali smo, primili smo gol samo kako mi znamo da primimo. Zaslužili smo bar bod. Fer rezultat i bod koji je velik kao kuća – rekao je Aleksandar Mitrović posle meča i dodao:

Tu smo da damo maksimum, imamo dva dana da se oporavimo. Moraću par poziva da obavim pred tu poslednju utakmicu. Pomoć Engleza da odigraju najbolje što mogu. Da se spremimo i da pokušamo da damo sve od sebe i dobijemo utakmicu protiv Danske – zaključio je Mitrović.

3
0

1 Komentara

  1. Pa ako se budete svadjali kao tetkice i gledali samo starletice plus igrali kao babice pakujete se brzinom svetlosti!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter