1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Printscreen/ YouTube

DUBAI IZABRAO: Evo ko će ih predvoditi u ABA ligi!

Objavljeno: 20.06.24 u 15:45

Ima dosta iskustva u ABA ligi.

Uprkos početnim spekulacijama o velikim imenima poput Saše Đorđevića i Svetislava Pešića, KK Dubai je iznenadio sportsku javnost imenovanjem Jurice Golemca za prvog trenera u svojoj istoriji. Podsećamo, Dubai će igrati ABA ligu naredne sezone, ali se ipak neće takmičiti u Evrokupu, kao što je to bilo najavljeno.

Golemac, 47-godišnji Hrvat s bogatim iskustvom u regionalnom i evropskom košarkaškom svetu, prelazi na klupu Dubaija nakon uspešnog vođenja izraelskog Hapoel Elijata.

Još uvek nije poznato kakav će biti roster Dubaija za narednu sezonu, ali su ambicije jasne – plej-of ABA lige u svojoj prvoj sezoni.

Dubai je u kratkom roku postao poznat po svojoj ambiciji i odlučnosti da se istakne u regionalnom košarkaškom okruženju.

1
1

1 Komentara

  1. Od najavljenih aviona i miliona, na kraju će biti još jedan klub ranga FMP-a. I sve to da bi mali Đole imao sa nečim da se zabavlja.

    1
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter