0
EURO 2024

international friendly football match between Sweden and Serbia on June 8, 2024 in Stockholm. Photo: STARSPORT

(ANKETA) SRBIJA-SLOVENIJA: Mogu li Piksijevi Orlovi da sruše četu Matjaža Keka?

Objavljeno: 20.06.24 u 11:00

Polako se bliži početak najbitnije utakmice za našu reprezentaciju!

Fudbalska reprezentacija Srbije će od 15 časova na Alijanc areni odigrati drugi meč grupe C na Evropskom prvenstvu protiv selekcije Slovenije. Ova utakmica se smatra ključnom za Orlove za potencijalni prolazak u nokaut fazu.

Naši reprezentativci su u prvoj utakmici izgubili od reprezentacije Engleske rezultatom 1:0, ali su pogotovo u drugom poluvremenu pokazali vrlo respektabilnu igru. Očekuje se da u ovom okršaju Dragan Stojković Piksi izvede na teren veoma ofanzivno orijentisanu ekipu.

Sa druge strane, Slovenci su u prvom okršaju remizirali sa Danskom, rezultatom 1:1. Pomalo iznenađujući rezultat, s obzirom na to da su Danci bili veliki favoriti. Bod slovenačkoj reprezentaciji doneo je Janža, posle šuta koji se na sreću Slovenaca odbio od jednog danskog igrača i završio u golu koji je branio Kasper Šmajhel.

Glavni adut reprezentacije Slovenije je sigurno ultra talentovani Benjamin Šeško, napadač Lajpciga. Ovaj momak rođen 2003. godine poseduje sjajne fizičke karakteristike i odličan šut koji je pokazao u par navrata u utakmici sa Dancima.

Biće sigurno teško našim defanzivcima da izađu na kraj sa njim.

Kladionice smatraju da je Srbija veliki favorit, pa je kvota na naše 1.82. Kvota na pobedu Slovenije je tačno 5.00, dok je za nerešen rezultat postavljena kvota 3.00.

 

Kakav će biti konačan ishod meča Srbija- Slovenija?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...
6
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter