EURO 2024
fudbalska reprezentacija Srbije

FOTO: Starsport

UEFA SE OGLASILA PRED MEČ SRBIJA – SLOVENIJA: Važno saopštenje za naše navijače!

Objavljeno: 19.06.24 u 11:13

UEFA ništa ne prepušta slučaju

Fudbalska reprezentacija Srbije okrenula je novu stranicu nakon poraza od Engleske sa 1:0 u prvom kolu Evropskog prvenstva i sada se priprema za utakmicu protiv Slovenije, koja je zakazana za četvrtak, 20. jun, u 15 časova.

UEFA je izdala važno saopštenje za navijače koji planiraju da prisustvuju ovom susretu na Alijanc Areni u Minhenu. Saopštenje prenosimo u celosti:

– Ključne poruke pred ovu utakmicu su sledeće. Uhvatite „šatl“ autbous na dan utakmice do stadiona, a onda nazad do centra grada. Najbrži način da stignete do stadiona iz „Fan zone“ jeste upravo „šatl“ autobus. Besplatni „šatl“ autobusi počinju sa radom od 11:30, polazeći iz Bloka 19 u Olimpijaparku Krenite ka stadionu što je ranije moguće i uživajte u atmosferi pre utakmice na Alijanc areni u Minhenu.

– Nakon utakmice, „šatl“ autobusi vas čekaju na južnom kraju Esplanade. Autobusi će vas odvesti ili do stanice „Scheidplatz U-Bahn“, koja je povezana sa glavnom železničkom stanicom u Minhenu preko U-Bahn linije U2, ili nazad do „šatl“ autobuske stanice u Olimpijskom parku.

– Nemojte voziti do stadiona ako niste unapred registrovali parking. Svi bez registracije će biti vraćeni. Imajte na umu da će saobraćaj biti gust i da će putovanje trajati duže nego što se očekuje. Registrujte se unapred (otvoreno do jednog dana pre utakmice). Parking će se otvoriti ČETIRI sata pre početka utakmice. Nemojte voziti do stadiona ranije.

– Preferira se plaćanje karticama. Samo nekoliko štandova sa hranom i pićem na Alijanc areni prihvata gotovinu. Ponesite debitne, kreditne kartice ili beskontaktne uređaje i izbegnite redove.