0
Evrokupovi

FOTO: FK Vojvodina

TRENER VOJVODINE NAKON ŠTO JE SAZNAO DA ĆE IM AJAKS BITI RIVAL: ‘Čast je što smo došli u poziciju da igramo sa njima!’

Objavljeno: 19.06.24 u 14:19

Žreb im nije bio naklonjen.

Trener Vojvodine Božidar Bandović izneo je svoje prve utiske nakon žreba za drugo kolo kvalifikacija za Ligu Evrope.

Današnjim žrebom odlučeno je da će rival Vojvodine biti holandski Ajaks, jedan od najvećih klubova Evrope.

Ajaks je evropski velikan. Sigurno da su na papiru favoriti, ali za nas je pozitivno što imamo priliku da se odmerimo sa jednom takvom ekipom. Čast je što smo došli u poziciju da igramo sa jednim Ajaksom i sigurno da ćemo se pripremiti najbolje što možemo. Iako je iza njih jedna slabija sezona, sada imaju novog trenera, počinju ispočetka i definitivno će biti jači. Ajaks je Ajaks, bez obzira na jednu lošiju godinu, imaju nove pripreme sa novim trenerom i verovatno i pojačanjima, ali imamo vremena da ih analiziramo i da se pripremimo na najbolji mogući način – rekao je Bandović.

FOTO: Starsport

Trener Vojvodine dodao je da dosadašnje pripreme teku po planu.

Pripreme protiču kako treba, ušli smo u drugu nedelju, pripremamo igrače za treću kada podižemo ritam. Takođe, radimo i na principima i stilu igre koji smo gajili i do sada, sa ciljem da ga još unapredimo i budemo bolji. Nemamo nikakvih problema, momci rade odlično. Imamo jak intenzitet i iz nedelje kako bismo u novoj sezoni bili maksimalno spremni – zaključio je Bandović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter