0
EURO 2024

FOTO: Screenshot

TEŠKA POVREDA SJAJNOG DEFANZIVCA: Odmah je znao da je kraj, nije mogao van bez nosila! (VIDEO)

Objavljeno: 19.06.24 u 23:46

Fantastična utakmica u Nemačkoj, u senci nezgodne povrede.

Fudbaleri Švajcarske i Škotske podelili su bodove u meču drugog kola grupe A ovogodišnjeg Evropskog prvenstva, a konačan rezultat utakmice iznosio je 1:1.

 

Naime, poveli su predstavnici selekcije sa Ostrva već nakon deset minuta igre, a strelac gola za Škote bio je Skot Mektominej.

Ipak, sredinom prvog poluvremena, dobili smo i konačan rezultat utakmice, a njega je postavio Đerdan Šaćiri, koji je fantastičnim golom vratio rezultat u egal.

Treba istaći da su Švajcarcima dva gola poništena, najpre Endoja, nakon pola sata igre, da bi u finišu drugog dela i Embolu poništen pogodak. Oba zbog malog ofsajda.

Ipak drugi deo meča je obeležila teška povreda sjajnog defanzivca nominalnih domaćih, Tirnija, koji nastupa za Real Sosjedad.

Kiran Tirni je bio u duelu sa Danom Endojeom ispred sopstvenog šesnaesterca, kada ga je napadač Bolonje nadjačao i odgurnuo od sebe.

Veliku su priliku u drugom poluvremenu imali i Škoti, kada su nakon centaršuta Robertsona pogodili stativu iz neposredne blizine.

Švajcarska je ovim bodom gotovo sigurno obezbedila učešće u narednoj fazi, dok je Škotsa pod imperativom pobede nad Mađarskom.

Standings provided by Sofascore

 

 

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter