0
Lifestyle
Balkan Bet kafa

FOTO: Balkan Bet

Tajna savršene kafe u Balkan Bet lokalima

Objavljeno: 19.06.24 u 09:30

Balkan Bet otkriva svoju tajnu

Sa početkom Evropskog prvenstva u fudbalu mnoge će obradovati vest da će kafa u Balkan Bet lokalima biti još bolja zahvaljujući obuci za profesionalne bariste koju su nedavno prošli svi njihovi zaposleni.

Obuku drže partneri iz kompanije Barcaffe, nadgleda je ceo hospitality tim Balkan Beta, a cilj je da gosti još više uživaju u vremenu provedenom u lokalima, naročito tokom utakmica između najboljih fudbalskih selekcija sa Starog kontinenta.

Mateja Blagojević, menadžer sektora ugostiteljstva u Balkan Betu, objašnjava da će svi zaposleni naučiti fina podešavanja espresso aparata kao i najfiniju granulaciju mlina te da će to umnogome podići kvalitet krajnjeg proizvoda pre nego što posetioci iskuse magiju i čari ukusa savršene kafe.

Usvojene veštine će od zaposlenih stvoriti bariste i velemajstore savršenog espressa tako da će i ubuduće, nakon završetka Evropskog fudbalskog prvenstva, igrači Balkan Beta uživati u perfektnoj i sa dušom pripremljenoj kafi.

Iz kompanije Balkan Bet uveravaju da nemaju nameru da stanu i do daljnjeg nastavljaju sa ulaganjem u znanja svojih zaposlenih kako bi maksimalizovali pozitivna iskustva njihovih vernih korisnika.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter