0
U pripremi

SVI SMO UZ TEBE: Boriša Simanić se sprema za povratak na teren! (VIDEO)

Objavljeno: 19.06.24 u 15:59

Lepo je čuti da se vraća na teren.

Prošlog leta čitavu košarkašku javnost pogodila je vest o gubitku bubrega srpskog reprezentativca Boriše Simanića.

On je tokom Svetskog prvenstva zadobio jedan udarac koji je na prvu izgledao bezazleno, ali je na kraju mogao da ga košta života.

Na svu sreću dobro je reagovao lekar reprezentacije Srbije i šteta je sanirana najbolje što je moglo biti urađeno u tom trenutku.

Još uvek nije poznato kada će ponovo zaigrati, ali vesti koje je u podkastu ‘Kod Luke i Kuzme’ saopštio selektor Pešić, zvuče dosta ohrabrujuće:

Počeo je da trenira sa nama. Biće i u Pazovi sa nama, naravno, treniraće po nekim drugačijim uslovima. Želi da se pripremi, želi da ide u Saragosu, da bude spreman za Saragosu. Naravno, mi ćemo to morati da iskontrolišemo i sa Gagom i sa ostalim doktorima, fizioterapeutima, daćemo njemu apsolutni prioritet. Za nas je dobro da on tu bude sa nama. Igrači ga vole, on voli njih, to su njegovi drugari. Boriša će njima dati svoju podršku, mi ćemo njemu da pomognemo da ga pripremimo za sledeću sezonu. Sve je vrlo pozitivno i sa njegove strane i sa strane igrača, i to je to.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter