0
EURO 2024
fudbalska reprezentacija Srbije

FOTO: Starsport

SRBIJU ČEKA PAKAO: Superkompjuter izračunao protiv koga će Orlovi igrati ako prođu u osminu finala EURA!

Objavljeno: 19.06.24 u 10:57

Srbija sudbinu drži u svojim rukama

Prvo kolo Evropskog prvenstva u Nemačkoj je završeno, pa su se pojavile prve analize i predikcije za nastavak takmičenja. Superkompjuter je izračunao moguće scenarije, a prognoze za Srbiju nisu nimalo lake.

Srbija je poražena u prvom kolu od Engleske sa 1:0, ali to nije značajno uticalo na njihove šanse za prolazak u sledeću fazu, prema analizama superkompjutera. Srbija se i dalje vidi kao tim koji će proći grupnu fazu, ali predviđeni protivnik u osmini finala nije nimalo lak.

Naime, prema trenutnim proračunima, Srbija ima čak 21% šanse da se suoči sa domaćinom, Nemačkom, u narednoj fazi takmičenja.

Pored Nemačke, sledeći najverovatniji protivnici su Švajcarska i Portugalija, oba sa po sedam odsto šanse za duel sa našom reprezentacijom.

Iako je odigrano tek prvo kolo i pred nama je još mnogo utakmica, ove prognoze nagoveštavaju da Srbiju čeka težak put ka uspehu.

2
4

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter