0
Evrokupovi
Feđa Dudić

Feđa Dudić (FOTO: Starsport)

RADNIČKI ODLIČNO PROŠAO, ALI TRENER NIJE ZADOVOLJAN: Evo koji je klub najviše Dudić priželjkivao!

Objavljeno: 19.06.24 u 22:30

Imao je jasnu želju koga bi hteo na ovom žrebu Dudić.

Odlukom žreba koji je u sredu obavljen u 14 časova, Radnički 1923 će se sastati sa pobednikom duela Mornar BarDinamo Tbilisi.

„Prva želja nam je bila da izbegnemo Kluž, kao najbolju ekipu u toj našoj podgrupi, a druga Ararat prvenstveno zbog daljine puta, ali i činjenice da su prošle sezone prilično namučili Zrinjski u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Zrinjski je tada prošao na penale u drugoj utakmici, u kojoj Ararat po meni bio bolji“, istakao je na početku svog osvrta na današnji žreb u Nionu strateg Crvenih Feđa Dudić.  

Priželjkivali smo Spartak iz Trnave, s obzirom da poznajem kvalitet slovačke lige koji ne treba da precenjujemo. Imao sam priliku da gledam Slovan protiv Zrinjskog dva puta i nisu me impresionirali, a oni su trenutno debelo odmakli u odnosu na ostale timove u ligi. Samim tim nam ni Trnava ne bi predstavljala bila bauk, a ukoliko bismo ih izbacili onda bismo mi preuzeli mestu nosioca u narednoj rundi“. 

„Za nas je jako bitno to što ćemo imati te dve utakmice u kojima možemo da skautiramo oba potencijalna rivala. Već sam se dogovorio sa sportskim direktorom Slavkom Perovićem da 11. jula odemo u Podgoricu i da uživo ispratimo prvu utakmicu između Mornara i Dinama. Navijaćemo da prođe Mornar iz prostog razloga jer nam je Crna Gora blizu i samim tim bi mogao da dođe veliki broj naših navijača. Naravno, bićemo spremni i za Dinamo ukoliko on prođe. Neki prvi utisak, na osnovu rezultata u prvenstvu Gruzije, jeste da njihov kvalitet nije na onom nivou kakav je bio prethodnih sezona kada su se borili za titulu, ali nas to sigurno neće zavarati. Spremni smo, dakle, za oba scenarija i sigurno je da ćemo dati sve od sebe da prođemo dalje“, kategoričan je Dudić.

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter