2
Domaći fudbal
FK Partizan

Ghayas Zahid (C) celebrates after scoring a goal during the Mozzart Super Liga 2023/2024 match between Partizan and Vojvodina at stadium FK Partizan (JNA) on December 02, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

PARTIZAN DOBIO PROTIVNIKA: Crno-beli će imati težak, ali ne i nepremostiv zadatak!

Objavljeno: 19.06.24 u 12:22

Partizan će u ovim pohodima predvoditi Aleksandar Stanojević

Danas se održavaju žrebovi za drugo kolo kvalifikacija u sva tri evropska klupska takmičenja, uključujući Ligu šampiona, Ligu Evrope i Ligu konferencija.

U kvalifikacijama za Ligu šampiona, srpski vicešampion Partizan je saznao svog protivnika. Postojale su samo dve moguće opcije – Fenerbahče ili Dinamo Kijev, koji su nosioci u „ligaškoj stazi“. Na kraju, žreb je odlučio da će Partizan igrati protiv Dinama iz Kijeva.

Prva utakmica biće odigrana u gostima 23. ili 24. jula, dok će revanš biti održan u Beogradu, na stadionu u Humskoj, 30. ili 31. jula.

Podsećamo, Partizan i Dinamo su se već susreli u sezoni 2017/18 u grupnoj fazi Lige Evrope. Tada je Dinamo Kijev slavio u obe utakmice, pobedivši 3:2 u Beogradu i 4:1 u Kijevu.

23
5

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter