1
Evrokupovi
FK Partizan

from left goalkeeper Aleksandar Jovanovic, Aleksandar Filipovic, Leonard Owusu, Arandjel Stojkovic, Daniel Castillo, Matheus Bonifacio Saldanha, Youngjun Goh, ilustracija illustration during the Mozzart Super Liga 2023/2024Play Off match between Partizan and TSC Backa Topolar at stadium FK Partizan (JNA) on April 28, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Nikola Gligic/Starsport.rs ©)

OČEKIVANO: Partizan svoj put ka Ligi šampiona ipak neće krenuti iz Ukrajine!

Objavljeno: 19.06.24 u 15:03

Bilo je jasno da se neće igrati u Ukrajini.

U kvalifikacijama za Ligu šampiona, srpski vicešampion Partizan je saznao svog protivnika. Postojale su samo dve moguće opcije – Fenerbahče ili Dinamo Kijev, koji su nosioci u „ligaškoj stazi“. Na kraju, žreb je odlučio da će Partizan igrati protiv Dinama iz Kijeva.

Zamenik generalnog direktora FK Partizan Milorad Nikolić, koji je ispred FK Partizan prisustvovao današnjem žrebu za 2.kolo kvalifikacija UEFA Lige šampiona , nakon održanog žreba rekao je:

Nakon žreba, u razgovoru sa predstavnikom FK Dinamo Kijev, g. Anatolijem Volkom potvrđeno je da ce Dinamo Kijev u prvoj utakmici ugostiti naš klub u Lublinu, u Poljskoj. Dinamo je protekle sezone evropske utakmice igrao u Bukureštu, a sada su za “domaći teren” izabrali stadion “Lublin Arena” u Lublinu, kapaciteta 15.000 mesta. Dva kluba će u direktnom kontaktu saopštiti i datume odigravanja utakmica, koji mogu biti 23. ili 24. jula u Lublinu i 30. ili 31.jula u Beogradu. – rekao je Nikolić.

5
1

1 Komentara

  1. Eliminisa emo Dinama! Ali sa Saldanjom I uz tri ozbiljna pojacanja, posebno u odbrani. Srecna okolnost je da smo njih izvikli,ne igramo u Kijevu vec u. Poljskoj, sto je vrlo bitno. U Bgd deca da okupiraju nass stadion I pomognu Partizanu!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter