1
EURO 2024
fudbalska reprezentacija Srbije

FOTO: Starsport

MOŽE LI SRBIJA DO NOKAUT FAZE? Evo šta kažu kladionice na šanse Orlova za plasman u osminu finala EURA!

Objavljeno: 19.06.24 u 08:12

Srbija i dalje ima sve u svojim rukama

Nakon uvodnog poraza u prvom meču, fudbalska reprezentacija Srbije sutra će od 15 sati imati novu šansu da popravi utisak i zabeleži prve bodove na Evropskom prvenstvu.

Ekipa koju predvodi Dragan Stojković Piksi pretrpela je minimalan poraz od Engleske u prvoj utakmici grupne faze takmičenja.

Uprkos porazu, Orlovi su pokazali solidnu igru u drugom poluvremenu, što im daje nadu da mogu ostvariti povoljne rezultate protiv predstojećih rivala, Slovenije i Danske. Ukoliko ponove dobru igru, velike su šanse da ostvare primarni cilj – plasman u narednu fazu prvenstva.

Srbija će se u četvrtak od 15 sati suprotstaviti Sloveniji. Trenutno se naša reprezentacija nalazi na četvrtom, poslednjem mestu u grupi C. Kladionice su već objavile kvote za prolaz grupe.

Prema kladionicama, kvota za prolaz Srbije iznosi 1,57, što se prevodi u procenat od 64% šanse da Orlovi obezbede mesto u sledećoj fazi takmičenja.

71
33

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter