0
Evrokupovi
Ivica Kralj

Ivica Kralj during the start of the preparation for the spring part of season pocetak priprema za prolecni deo sezone at stadium FK Teleoptik on January 10, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

KRALJ SE OGLASIO NAKON ŽREBA: „Svi znamo kakav je Dinamo, ali mi smo veliki klub“

Objavljeno: 19.06.24 u 13:10

Kralj se osvrnuo na protivnika u kvalifikacijama za Ligu šampiona

Ako uzmemo u obzir da je Partizan imao mogućnost izbora između turskog Fenerbahčea, koji predvodi Žoze Murinjo, i Dinama iz Kijeva, može se reći da su crno-beli imali delimične sreće u žrebu za drugo kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, jer su izvukli ukrajinski klub.

Prva utakmica će se igrati na stadionu Zaglebja u Lubinu, Poljska, što takođe može biti prednost za Partizan. Ipak, ne treba zaboraviti da, uprkos ratnim okolnostima, Dinamo ima jak tim i znatno veći budžet od Partizana.

Sportski direktor Partizana, Ivica Kralj, izrazio je opreznost u vezi sa predstojećim protivnikom.

Svi znamo kakvu jačinu imaju kvalifikacije za Ligu šampiona, kao i svaki tim pojedinačno koji je njihov učesnik. Imamo samo četiri nedelje ispred nas, ali i veliki motiv da se pokažemo u najboljem svetlu protiv jedne ekipe kakva je Dinamo.

Ne sumnja ipak Kralj u crno-bele…

Sutra polazimo na drugi deo priprema gde ćemo do 10. jula odmeriti snage sa protivnicima koji su na nivou Lige šampiona i tako imati realnu sliku pred početak kvalifikacija. Znamo da neće biti lako, ali Partizan je veliki klub i uvek je najbolje igrao ovakve utakmice. Za ekipu Dinama ne treba trošiti reči, klub sa tradicijom i izuzetnim timom. Žao nam je što ćemo utakmicu kod kuće igrati bez publike budući da je na snazi UEFA kazna od prošle godine, jer prisustvo navijača daje posebnu draž svakom takmičenju – rekao je Kralj posle žreba u Nionu.

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter