0
Domaći fudbal

FOTO: FK Čukarički

ČUKARIČKI SVE JAČI: Srpski internacionalac se vratio u Superligu!

Objavljeno: 19.06.24 u 14:07

Sklapaju ‘Brđani’ ozbiljan tim.

Čukarički je ozvaničio treće pojačanje za sezonu 2024/25. U klub sa Banovog brda posle golmana Nikole Mirkovića i desnog beka Miloša Cvetkovića stigao je još jedan iskusan igrač, ofanzivni vezista Lazar Tufegdžić.

Svi znaju kako Čukarički radi i kakav je klub. To je presudilo da postignemo dogovor, nisam mnogo razmišljao kad je stigla ponuda. Prvi utisci su odlični, svi su me zaista lepo dočekali, od zaposlenih do saigrača. Poznajem bar 70 posto momaka koji nose dres Čukaričkog, sa nekima sa igrao ranije, neke znam sa terena. Sa Nemanjom Tošićem sam dugo bio u omladinskoj školi Crvene zvezde, sa Đorđem Ivanovićem ranije u Spartaku… – kazao je na startu razgovora Lazar Tufegdžić.

U Srbiji je ovaj momak rođen 1997. godine u Valjevu, inače prošle dve sezone član bugarskog CSKA iz Sofije, najbolje partije pružao u subotičkom Spartaku.

Neka tako bude i u Čukaričkom, ne bih imao ništa protiv. Sada sam u godinama kad već imam dosta iskustva. Nadam se da ću svojim kvalitetom pomoći klubu da ostvari ciljeve i ambicije u narednoj sezoni. Pred nama su najpre pripreme, najbitnije je da svi budemo zdravi i da nas mimoiđu povrede. Mi stariji igrači smo tu da pomognemo mlađima, ali imaćemo šta da naučimo i od njih. Uglavnom, smatram da sam napravio odličan potez dolaskom u Čukarički, zbog toga sam i potpisao ugovor na dve godine.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter