2
Košarka

Mario Hezonja of Real Madrid during the 2023/2024 Turkish Airlines EuroLeague match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Real Madrid at Stark Arena on March 21, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by David Damnjanovic/Starsport)

ČINI SE DA JE GOTOVO: Hezonja „ispalio“ Partizan i odlučio gde nastavlja karijeru! (FOTO)

Objavljeno: 19.06.24 u 21:23

Hezonja je imao ponudu crno-belih na stolu, ali..

Prošle godine imali smo sagu oko Nikole Mirotića, ove oko Marija Hezonje, a kako stoje stvari ni hrvatski reprezentativac neće završiti u Partizanu, iako je na stolu imao ponudu crno-belih.

Kako saznaje Telesport, Hezonja se odlučio da produži ugovor sa madridskim Realom.

Oni navode da se očekuje vrlo brzo dogovor između Reala i sjajnog košarkaša bude formalizovan. Nikad ne reci nikad, prateći ovu sagu, međutim, u ovom trenutku se čini da više nema prostora za promenu. Partizan je uložio mnogo napora u pokušaju da privoli Hezonju u svoje redove, u jednom trenutku se činilo i da su crno-beli imali svoje realne šanse, na kraju ipak moraju da se okrenu drugim rešenjima na tržištu i drugačije rasporede budžet.

4
9

2 Komentara

  1. Partizan sigurno nije ni pokusavao da se takmici sa Realom i Barelonom u utrci za Hezonju, pa tako dosta seljacki deluje konstatacija da …“je Hezonja ispalio Partizan“… To vise nije uvreda, vec nesto vise, i uz to i namera.

    1
    1
    Odgovori
  2. Partizan je nudio Hezonji ugovor na tri godine, sa godišnjom platom od tri miliona evra. Ima se, može se. Izgleda da je budžet ove sezone preko trideset miliona evra.

    1
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter