1
EURO 2024
fudbalska reprezentacija Slovenije

FOTO: Twitter/@nzs_si

ZVEZDINA META U DRESU SLOVENIJE: „Siguran sam da će Šeško i Šporar postići golove protiv Srbije i Engleske!“

Objavljeno: 18.06.24 u 23:12

Srbija će imati sudar sa Slovenijom, koji bi mogao dosta toga da razjasni u grupi C

Vanja Drkušić, defanzivac slovenačke reprezentacije, koji se ranije povezivao sa Crvenom zvezdom, izrazio je svoje uverenje da će njegov tim pružiti dobre partije u predstojećim utakmicama protiv Srbije i Engleske.

Slovenija je u prvom kolu grupe C Evropskog prvenstva u Nemačkoj odigrala neriješeno sa Danskom, rezultatom 1:1, dok je Srbija pretrpela poraz od Engleske sa 1:0.

Susret između Slovenije i Srbije zakazan je za četvrtak u 15 sati u Minhenu i biće od ključne važnosti za obe ekipe u borbi za plasman u osminu finala.

– Ako radite pošteno i naporno, kao što smo mi, fudbal će vas nagraditi. Siguran sam da će Šeško i Šporar postići golove protiv Srbije i Engleske – rekao je Drkušić i dodao:

– Istakli smo pred turnir smo puni samopouzdanja. Verujemo u sebe. Verujemo da smo sposobni da igramo protiv velikih timova, što smo dokazali protiv Danske. Ne vidim zašto bi uplašeni ulazili u mečeve sa Srbijom i Engleskom – završio je štoper ruskog Sočija.

0
0
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter