0
Košarka

Vanja Marinkovic Serbia - Poland, FIBA Eurobasket 2022, Evropsko prvenstvo u kosarci, Group Phase, Group D, Srbija - Poljska 6.9.2022. Prag, Ceska photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

VANJINI PRVI UTISCI PO POVRATKU KUĆI: Partizan sinonim za borbu, sada je to izraženije zbog Željka!

Objavljeno: 18.06.24 u 10:19

Partizan se dosta promenio od njegovog poslednjeg mandata u klubu…

Vanja Marinković je i zvanično postao novi-stari košarkaš Partizana. Momak koji je ponikao u crno-belom dresu sada se vratio kući i ima najveće moguće ambicije.

On je govorio za Mozzart Sport i dao prve utiske po povratku u glavni grad Srbije.

Osećaj je dobar, uzbuđen sam dosta jer se vraćam u svoj matični klub, klub koji igra Evroligu i stao je na noge, posle mog odlaska, ali bitno je da se digao. Srećan sam što ću ponovo igrati za najtrofejniji klub na ovim prostorima, kao i za najtrofejnijeg trenera u Evropi – započeo je Marinković.

FOTO: STARSPORT

Priča o transferu je postojala i prošle godine, a jedan od najvećih razloga za povratak jeste Željko Obradović.

– Tako je. Bila je neka priča i prošle godine, ali tada sam bio pod ugovorom. Sada je to bilo mnogo lakše, obostrana želja je bila jaka. Nije bilo ništa teško da se dogovorimo, bili su samo neki detalji u ugovoru, najbitnije od svega što su obe strane imale veliki motiv da se saradnja obnovi.

Partizan se dosta promenio od njegovog poslednjeg mandata u klubu…

– Potpuno druga priča nego što je bila u vreme kada sam prvi put bio tu. Kao da dolazim u dva različita kluba. Meni je mnogo drago i bitno što Partizan igra Evroligu, što se Željko vratio u klub. Sve to diže nivo organizacije na dosta viši nivo. Partizan ima ogroman respekt u Evropi, nikome nije prijatno da igra protiv ovog kluba i pred 20.000 gledalaca. Svi znaju da je Partizan sinonim za borbu, da je to klub sa velikom istorijom. Sada je to još i izraženije zbog Željka. 

9
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter