0
EURO 2024
Niklas Filkrug

FOTO: Twitter/@DFB_Team

UŽAS NAVIJAČA NEMAČKE: Napadač domaćina svom navijaču polomio ruku!

Objavljeno: 18.06.24 u 22:13

Dramatična situacija na Evropskog prvenstvu

Fudbalska reprezentacija Nemačke ostvarila je impresivan start na Evropskom prvenstvu, savladavši Škotsku sa ubedljivih 5:1. Nemci su dominirali od početka do kraja, demonstrirajući svoju superiornost na terenu.

Međutim, početak ovog takmičenja nije bio srećan za jednog nemačkog navijača. Izvesni Kai Fletman je tokom zagrevanja pretrpeo povredu koja ga je onemogućila da prati meč uživo. Naime, lopta koju je brzinom od 110 kilometara na čas uputio Niklas Filkrug nesrećno je pogodila Fletmana u ruku, što je rezultiralo prelomom.

Incident se desio pre početka utakmice, kada je Filkrug ispalio snažan šut tokom zagrevanja. Fletman, koji je stajao blizu terena, nije uspeo da izbegne loptu. Hitno je prevezen u obližnju bolnicu, gde mu je ukazana medicinska pomoć, ali je zbog povrede propustio da uživo vidi veličanstvenu pobedu svoje reprezentacije.

Uprkos ovom nesrećnom događaju, Nemačka je nastavila u visokom ritmu, ostvarivši dominantnu pobedu i šaljući jasnu poruku konkurenciji na ovom Evropskom prvenstvu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter