0
EURO 2024
Tripije

FOTO: Printscreen/Twitter

ŠTA JE ENGLEZ UZEO PROTIV SRBIJE? Otkriveno da li je u pitanju doping! (FOTO)

Objavljeno: 18.06.24 u 21:28

Svima je privukao pažnju ovaj detalj, a sada je sve razjašnjeno

Na internetu je nedavno postao viralan snimak engleskog reprezentativca Kirana Tripijea, koji je tokom utakmice protiv Srbije na aut liniji dobio malu bočicu i konzumirao njen sadržaj. Ovaj trenutak izazvao je brojne spekulacije i zabrinutost među navijačima, s obzirom na to da se nagađalo da je reč o nekoj vrsti dopinga.

Na snimku se jasno vidi kako Tripije otvara bočicu i pije njen sadržaj, a ni fudbaler ni zvaničnici nisu odmah komentarisali situaciju, što je dodatno podgrejalo glasine.

Međutim, britanski list Daily Mail rešio je misteriju i otkrio sadržaj bočice. Naime, Tripije je pio sok od kiselih krastavaca, poznat i kao rasol. Ovaj napitak je bogat ugljenim hidratima i predstavlja prirodni energetski pojačivač.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Daily Mail Sport (@mailsport)

Rasol je poznat po tome što sadrži visok nivo elektrolita, što ga čini izuzetno efikasnim u sprečavanju grčeva i održavanju hidratacije tokom fizičkih aktivnosti. Prema pisanju Daily Maila, ovaj napitak može da spreči grčeve čak 40% brže nego obična voda.

Ovaj incident pokazuje koliko brzo mogu nastati spekulacije u svetu sporta i koliko je važno brzo i transparentno reagovati kako bi se izbegle nepotrebne kontroverze. Kirana Tripijea sada svi mogu da vide u drugačijem svetlu, kao fudbalera koji koristi prirodne metode za poboljšanje performansi na terenu.

1
2
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter