1
Evroliga
kevin panter

FOTO: Starsport

SRBIN SE OPROSTIO OD PANTERA: „Kevine, tvoje nasleđe u Partizanu će živeti zauvek!“ (FOTO)

Objavljeno: 18.06.24 u 16:59

Posle tri godine Panter će napustiti Partizan

Danilo Anđušić, istaknuti košarkaš Partizana, u utorak se emotivno oprostio od svog saigrača Kevina Pantera, koji napušta klub posle tri uspešne sezone.

Kevin Panter, kapiten crno-belih, najverovatnije će karijeru nastaviti u Barseloni, koja mu, prema nezvaničnim informacijama, nudi trogodišnji ugovor vredan tri miliona evra po sezoni.

Ništa sem uživanja nije bilo igranje pored tebe i to što sam te zvao Kapitenom, a još važnije, bratom za ceo život. Tvoje nasleđe u Partizanu će ostati da živi zauvek. Ljubav za tebe Kevine – napisao je Anđušić na platformi „X“.

Ostaje neizvesno da li će Anđušić ostati u timu i naredne sezone, s obzirom na to da mu je istekao ugovor. Njegov povratak u Partizan 2022. godine, nakon sezone u Monaku, doneo je timu dodatnu snagu i iskustvo.

U upravo završenoj sezoni, Anđušić je u Evroligi beležio prosečno pet poena i jedan skok po utakmici, pružajući značajan doprinos ekipi.

Oproštaj od Pantera označava kraj jedne ere za Partizan, ali i početak novog poglavlja za kapitena koji je ostavio neizbrisiv trag u klubu.

3
1
1 Komentara
  1. “ Napusta Partizan posle tri uspesne sezone”!??? Kako vama izgledaju neuspesne sezone ako su im ovo uspesne!? Partizan ce bez Pantera biti daleko jaci,covek nije znao gde je levo.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter