0
Evroliga
Željko Obradović

FOTO: Starsport

ŠOK U HUMSKOJ: Važan igrač Partizana napušta Humsku i pravi probleme Željku Obradoviću!

Objavljeno: 18.06.24 u 22:31

Partizan će ostati bez još jednog nosioca igre

Jutros je Partizan ostao bez kapitena Kevina Pantera, a prema najnovijim informacijama, Zek Ledej će ga ubrzo pratiti.

Iskusni američki krilni centar, koji je igrao ključnu ulogu u timu prethodne tri sezone, ima na stolu dvogodišnji ugovor sa Olimpijom Milano. Iako je ugovorom vezan za Partizan još godinu dana, klub će ga navodno pustiti da ode. Ovu vest je večeras objavio košarkaški insajder Aris Barkas.

Priče o Ledejevom povratku u Olimpiju Milano, iz koje je 2021. zajedno sa Panterom došao u Partizan, pojavile su se još 7. juna. Nakon perioda zatišja, sada se čini da je transfer ponovo aktuelan, a Barkas tvrdi da je dogovor skoro pa „gotova stvar“.

Tokom tri sezone u Partizanu, Ledej je bio lider tima pod vođstvom Željka Obradovića. Potvrdio je svoj status jedne od najboljih „četvorki“ u Evroligi, ali je sa crno-belima osvojio samo jedan trofej – titulu u  ABA ligi 2023. godine.

Ako Ledej zaista ode, to će biti jasan znak da Partizan ovog leta planira potpuni remont ekipe, što pred navijačima kluba najavljuje burno leto.

27
17
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter