0
Evropske lige

FOTO: Printscreen/X/MillwallFC

POSLEDNJI POZDRAV: Milvol se na jako emotivan način oprostio od Matije Šarkića. (VIDEO)

Objavljeno: 18.06.24 u 19:36

Tužno, da tužnije ne može biti.

Mladi golman Crne Gore, Matija Šarkić, preminuo je neočekivano u 26. godini dok je odmarao u Budvi. Vest o njegovoj preranoj smrti šokirala je njegove saigrače, navijače i ljubitelje fudbala širom sveta.

Matija je nedavno briljirao na terenu protiv Belgije, gde je uprkos porazu 2:0 ostvario osam impresivnih odbrana. Prošle sezone je igrao za Milvol u Čempionšipu, gde je završio sezonu sa tri uzastopna „klin-šita“ i pet pobeda, ističući se kao ključni igrač tima.

Nakon vesti o njegovoj smrti, njegov poslednji klub Milvol je emotivno odao počast Matiji. Snimak na kojem se vidi kako se bivši saigrači i članovi kluba opraštaju od njega, posebno ističući njegov prepoznatljiv osmeh koji je bio neizostavan deo svakog dana, rasplakao je mnoge.


Navijači su se okupili ispred stadiona sa cvećem i emotivnim porukama opraštajući se od voljenog igrača. Matija Šarkić će zauvek biti zapamćen kao talentovani golman i osoba sa velikim srcem koja je svojim osmehom osvajala ljude oko sebe.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter