0
Evroliga
KK Partizan

from left Bruno Caboclo, #50 of Partizan Mozzart Bet Belgrade, Zach Leday, #2 of Partizan Mozzart Bet Belgrade, Mateusz Ponitka, #37 of Partizan Mozzart Bet Belgrade, Zeljko Obradovic, Head Coach of Partizan Mozzart Bet Belgrade and James Nunnally, #21 of Partizan Mozzart Bet Belgrade during the Aba League Season 2023-2024 Final Game 1 match between Crvena Zvezda and Partizan at Aleksandar Nikolic hall on May 13, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Pedja Milosavljevic/Starsport.rs ©)

PARTIZAN NAŠAO PLEJA: Crno-beli naciljali svog bivšeg igrača!

Objavljeno: 18.06.24 u 20:42

Partizan sprema tim za narednu sezonu

Partizan je ostao bez svog kapitena Kevina Pantera, koji je sporazumno raskinuo ugovor sa klubom. Prema rečima poznatog novinara Matea Andreanija, crno-beli su već usmerili pažnju ka novom potencijalnom pojačanju – Najdželu Vilijams-Gosu.

Najdžel Vilijams-Gos je poznato ime domaćoj košarkaškoj javnosti, jer je već igrao za Partizan pre nego što je otišao u Olimpijakos, gde trenutno nastupa. Tokom svoje karijere, imao je epizode u NBA ligi sa Juta Džezom, kao i u evropskim timovima Lokomotivi Kuban i Real Madridu, pre nego što se ovog leta vratio u grčki klub.

Andreani tvrdi da Vilijams-Gos još nije siguran u svoju budućnost u Olimpijakosu, što otvara mogućnost za Partizan da ga vrati u svoje redove. Navijači crno-belih se sećaju njegovih sjajnih partija i imaju posebne simpatije prema njemu, a i sam Vilijams-Gos je više puta istakao svoju privrženost bivšem klubu.

Povratak Vilijams-Gosa u Partizan bio bi značajno pojačanje za tim, koji se priprema za nove izazove u domaćem prvenstvu i međunarodnim takmičenjima.

27
1
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter