0
EURO 2024
Dušan Tadić

Serbia's Dusan Tadic controls the ball during the UEFA EURO 2024 group C football match between Serbia and England at Arena AufSchalke on June 16, 2024 in Gelsenkirchen, Germany. Pedja Milosavljevic/STARSPORT

OGLASIO SE FSS ZBOG TADIĆA I PIKSIJA: Kapiten se obratio saigračima nakon kontroverzne izjave!

Objavljeno: 18.06.24 u 16:34

Tadić je nakon Engleske dao izjavu koja je izazvala kontroverze

U jeku kontroverzi koje su usledile nakon prve utakmice na Evropskom prvenstvu, Fudbalski savez Srbije (FSS) je izdao saopštenje povodom dešavanja u nacionalnom timu. Selektor Dragan Stojković i kapiten Dušan Tadić su se našli u centru pažnje zbog izjava koje su usledile posle meča.

Kapiten Tadić, nezadovoljan što nije bio u startnoj postavi, izrazio je svoje razočaranje i izjavio da smatra sebe najspremnijim igračem tima. Ova izjava izazvala je reakciju selektora Stojkovića, koji je naglasio da stoji iza svoje odluke i da takvi komentari nisu korisni za tim.

FSS je potom otkrio da je održan sastanak u hotelu „Maksimilijan“ u Augzburgu, gde je smeštena reprezentacija. Sastanak je okupio stručni štab i igrače kako bi se razjasnila situacija i smirile tenzije. Na sastanku je Dušan Tadić iskoristio priliku da se javno izvini selektoru Stojkoviću i saigračima za svoje izjave nakon utakmice protiv Engleske.

U hotelu „Maksimilijan“ u Augzburgu, gde boravi reprezentacija Srbije tokom Evropskog prvenstva u Nemačkoj, održan je sastanak stručnog štaba „A“ tima, na čelu sa selektorom Draganom Stojkovićem, i reprezentativaca Srbije. Bilo je govora o predstojećim obavezama, a između ostalog kapiten reprezentacije Dušan Tadić je iskoristio priliku da se zbog nepromišljenih izjava posle utakmice sa Engleskom izvini selektoru Stojkoviću i saigračima. Reprezentacija Srbije prema planu i programu nastavlja sa pripremama za drugi meč na Evropskom prvenstvu. Sutra oko podneva odlazi u Minhen gde su predviđene medijske aktivnosti, kao i zvanični trening – navodi se u saopštenju.

Reprezentacija Srbije nastavlja sa pripremama za naredni meč na Evropskom prvenstvu. Sutra putuju u Minhen gde će biti održane medijske aktivnosti i zvanični trening, sve u skladu sa planom i programom.

Ovim saopštenjem, FSS je želeo da stavi tačku na spekulacije o unutrašnjim nesuglasicama i potvrdi da je tim usmeren ka zajedničkom cilju – postizanju što boljeg rezultata na turniru.

10
6
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter