0
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

NOVO VELIKO POJAČANJE ZA TSC: Jedan od najtalentovanijih srpskih igrača se vraća u Srbiju!

Objavljeno: 18.06.24 u 09:40

On dolazi iz Mančester sitija na pozajmicu

Kao jedan od najtalentovanijih srpskih igrača, jako mlad, napustio je domaći fudbal i oprobao se u Evropi, međutim, Đorđe Gordić je doživeo tešku povredu na startu sezone, pa se tako nije naigrao fudbala.

On je iz lučanske Mladosti otišao u Mančester siti, koji ga je kasnije prosledio na pozajmicu u belgijski Lomel. Tamo je doživeo povredu metatarzalne kosti, a priliku da se vrati u pravu formu i ritam imaće na najboljem mogućem mestu – u Bačkoj Topoli.

Djordje Gordic
Cukaricki v Mladost during the Mozzart Super Liga 2022/2023 match at stadium FC Cukaricki on September 01, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Kako prenosi Sport Klub, TSC i Gordić su sve dogovorili i mladi vezista bi trebao naredne sezone da bude na raspolaganju Žarku Lazetiću.

Podsetimo, TSC je juče ozvaničio i dolazak Marka Lazetića. Napadač je prihvatio poziv i vratio se u srpski fudbal, pod uslovima jednogodišnje pozajmice od italijanskog Milana.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter