1
Domaći fudbal
Ebenezer Anan

FOTO: FK Crvena zvezda

NOVO IME NA MARAKANI: Crvena zvezda predstavila pojačanje iz Serije A!

Objavljeno: 18.06.24 u 17:58

Zvezda se sprema za nove pohode

Crvena zvezda nastavlja sa intenzivnim aktivnostima tokom letnjeg prelaznog roka, a najnovije pojačanje je fudbaler iz Gane, Ebenezer Anan. Anan je potpisao ugovor na tri plus jednu godinu sa crveno-belima.

Veoma sam uzbuđen i srećan što sam potpisao ugovor sa Crvenom zvezdom. Drago mi je što su moje dobre partije primećene i što sam uspeo da skrenem pažnju čelnika Zvezde. Upoznat sam sa Superligom i smatram da je veoma kvalitetna, tako da se radujem tome što ću imati priliku da nastavim da igram u Srbiji. Smatram da su mi glavni aduti brzina i tehnika, kao i inteligencija sa loptom, ali mogu da napredujem u svim segmentima. Želim to i verujem u sebe – istakao je Anan koji je zadužio dres sa brojem 73.

Ebenezer Anan, rođen 21. avgusta 2002. godine u Gani, započeo je svoju fudbalsku karijeru u rodnoj zemlji pre nego što je po punoletstvu stigao u Italiju. U mladom timu Bolonje brzo je pokazao svoj potencijal, što je rezultiralo pozajmicama u Imoleze i Novi Pazar, gde je svojim odličnim igrama privukao pažnju fudbalskih stručnjaka.

Anan igra na poziciji levog beka, a njegov talenat je prepoznat i na reprezentativnom nivou – u martu ove godine debitovao je za seniorsku reprezentaciju Gane.

Dolazak Anana predstavlja važan korak za Crvenu zvezdu u jačanju tima pred nadolazeće izazove u domaćim i međunarodnim takmičenjima. Navijači crveno-belih s nestrpljenjem očekuju da vide kako će se Anan uklopiti u ekipu i doprineti njenom uspehu.

6
2

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter