1
Evroliga
Kevin Panter, Željko Obradović

Kevin Punter, #7 of Partizan Mozzart Bet Belgrade and Zeljko Obradovic, Head Coach of Partizan Mozzart Bet Belgrade during the 2023/2024 Turkish Airlines EuroLeague match between Partizan Mozzart Bet Belgrade v Maccabi Playtika Tel Aviv at Stark Arena on January 12, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

GOTOVO: Panter u Barseloni, poznato kolika će mu biti plata, kao i trajanje ugovora!

Objavljeno: 18.06.24 u 15:06

Svoju karijeru nastavlja da gradi u Španiji.

Kevin Panter, dosadašnji kapiten Partizana, postigao je dogovor sa Barselonom koji će uskoro biti zvanično potvrđen na zvaničnim nalozima klubova.

Panter je danas napustio redove crno-belih posle tri godine i nastaviće karijeru u Kataloniji. Barselona je već ranije pokazivala interes za njega prošle godine, ali tada je Panter odlučio da potpiše dvogodišnji ugovor sa Partizanom nakon brojnih spekulacija. Ipak, sada je raskinuo ugovor sa Partizanom, kako bi prešao u španskog velikana.

Međutim, ovog leta došlo je do sporazumnog raskida ugovora, što je omogućilo Barseloni da preuzme njegov ugovor od Partizana.

Panter će imati garantovano godinu dana u Barseloni i za to vreme će zaraditi 2.500.000 dolara.

0
0

1 Komentara

  1. Oko toga se i pregovaralo svo vreme. Panter će ostati kratak za 100,000 evra jer je u Partizanu dobijao 2,6 miliona, ali je očigledno želeo da ode pa je spreman da za to i plati.

    2
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter