0
EURO 2024
Filip Kostić

Serbia's Filip Kostic prior to the UEFA EURO 2024 group C football match between Serbia and England at Arena AufSchalke on June 16, 2024 in Gelsenkirchen, Germany. Pedja Milosavljevic/STARSPORT

FSS SAOPŠTIO LOŠE VESTI: Evo u kakvom se stanju nalazi Filip Kostić i šta ga čeka! (FOTO)

Objavljeno: 18.06.24 u 22:40

Kostić je zaradio nezgodnu povredu

Fudbalski savez Srbije (FSS) izdao je saopštenje povodom povrede Filipa Kostića, koja je zadobijena tokom utakmice protiv Engleske u prvom kolu grupne faze Evropskog prvenstva.

Engleska je savladala Srbiju sa 1:0, ali još veći problem za „Orlove“ predstavlja povreda Filipa Kostića. Igrač Juventusa oštetio je ligamente kolena nakon sudara sa Trentom Aleksander-Arnoldom. .

FSS se obratio javnosti sa detaljima povrede:

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Football Association of Serbia (@fudbalskisavezsrbije)

– Filip Kostić je u 43. minutu utakmice protiv Engleske morao da napusti igru zbog povrede. Posle urađene magnetne rezonance levog kolena konstatovano je parcijalno oštećenje spoljašnjeg kolateralnog ligamenta.

– Sjajnom reprezantitvcu Srbije želimo uspešan oporavak i što brži povratak na teren!

U ovoj nezavidnoj situaciji, sreća za „Orlove“ je što je Filip Mladenović pokazao da može biti pouzdana zamena. Levi bek Panatinaikosa, koji je ušao u igru u 43. minutu, bio je jedan od najboljih igrača Srbije u duelu sa Englezima. Mladenović je uspešno zatvorio Bukaja Saku u odbrani i bio izuzetno aktivan u napadu, stvarajući probleme Kajlu Vokeru.

Srbija se sada priprema za naredne izazove na Evropskom prvenstvu, nadajući se da će moći da se oslone na Mladenovića u odsustvu Kostića.

0
2
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter