1
Košarka

Kevin Punter (TOP) Head coach Zeljko Obradovic celebrate during the Aba League Season 2022-2023 match between Partizan and Crvena Zvezda at Stark Arena on March 13, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

EMOTIVNE REČI KEVINA PANTERA: Obratio se klubu, saigračima, Željku, pa poručio – Partizane, hvala ti! (FOTO)

Objavljeno: 18.06.24 u 11:28

Došlo je vreme za rastanak…

Kevin Panter i zvanično više nije košarkaš Partizana! Nakon tri godine došlo je vreme za rastanak, a Amerikanac će karijeru, kako stoje stvari, nastaviti u Barseloni.

Panter je brzo postao ljubimac navijača, a podatak da je Partizan jedini klub u kome je proveo više od godinu dana, govori da je i njemu itekao prijao klub. Na kraju, možda i očekivano, došlo je vreme za rastanak. Kapiten je napustio Partizan, a povodom toga je imao i sam šta da kaže.

Poslednje tri godine u dresu Partizana su bile izazovno, ali neverovatno putovanje. Kroz vremena koja su bila i sjajna i teška, zahvalan sam na svemu jer je to bilo jedno od najboljih iskustava u mom životu.

Ljudima, naročito deci i mladim košarkašima, mogu da kažem da se nadam da sam vas inspirisao i motivisao da budete najbolja verzija sebe i da uvek verujete u sebe.

Saigračima iz prethodne tri godine mogu da kažem – volim vas sve. Delili smo sjajne uspomene i izgradili povezanost koja će trajati uvek.

Stručnom štabu poručujem – bili ste najbolji od prvog dana. Otkad sam stigao u Beograd, pomagali ste mi na svaki mogući način.

Grobarima, najboljim navijačima na svetu, hvala vam na nestvarnoj podršci. Stajali ste ponosno uz nas i u dobru i u zlu, bez obzira na sve.

Fizioterapeutima, hvala što ste uvek bili na raspolaganju timu i svakome kome je pomoć bila neophodna. Cenim sve što ste učinili svakog dana.

Klubu Partizanu, hvala što ste mi pružili dom tokom ove tri godine. Uvek ćete biti u mom srcu.

Treneru Obradoviću, Vi ste me izabrali za kapitena posle moje prve godine u Partizanu. Verovali ste mi, imali ste poverenje u mene. Veoma sam Vam zahvalan i zahvalan sam na odnosu koji imam sa Vama.

PARTIZANE, HVALA TI!

‘Kep’ 7.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KP (@kpjunior_)

12
1
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter