0
EURO 2024

Serbia's players: Nikola Milenkovic goalkeeper Predrag Rajkovic Strahinja Pavlovic Sergej Milinkovic-Savic Milos Veljkovic Aleksandar Mitrovic Dusan Vlahovic Filip KosticSasa Lukic Nemanja Gudelj Andrija Zivkovic prior to the UEFA EURO 2024 group C football match between Serbia and England at Arena AufSchalke on June 16, 2024 in Gelsenkirchen, Germany. Pedja Milosavljevic/STARSPORT

BLEKI MILENKOVIĆ PRED SLOVENIJU: ‘Utakmica protiv njih će biti teža nego protiv Engleske!’ (VIDEO)

Objavljeno: 18.06.24 u 14:11

Naredni meč na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj, Srbija će igrati protiv reprezentacije Slovenije.

Pred medije je danas izašao štoper našeg nacionalnog tima – Nikola Bleki Milenković.

O narednom rivalu našeg nacionalnog tima, Bleki je rekao:

Slovenija je jedna veoma dobra ekipa sa odličnim pojedincima i veoma su kompaktni, moje mišljenje je da će utakmica protiv Slovenije biti teža nego protiv Engleske. Englezi su bili favoriti pa nam je bilo lakše, a ovde je sigurno imperativ pobeda, moramo da se spremimo na najbolji mogući način i iskoristimo naše prednosti i njihove mane. Opet, imamo to iskustvo iz Rusije, Katara… Možemo i moramo da iskoristimo sve to u anrednom meču.

Srbija potpuno očekivano ima veliku podršku u Nemačkoj, a nije krio Nikola da i to znači ekipi:

Sigurno da nam znači mnogo ta podrška navijača jer je igarnje za reprezentaciju nešto što čini Srbiju ponosnom i predstavljamo grb Srbije u najboljem svetlu svuda po svetu. Hvala na izvandrednoj podršci protiv Engleske i hvala svima koji su gledali preko malih ekrana jer smo osetili podršku i energiju. Nema razlike velike između igranja u 3 i 9, a kada se igra uveče više se spava popodne.

 

2
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter