2
Domaći fudbal

Zvezdan Terzic FK Crvena Zvezda pocetak priprema za prolecni deo Mozzart Super Liga 2022/2023 at stadium Rajko Mitic (Marakana) on January 04, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

TERZIĆ ODRŽAO GOVOR IGRAČIMA: „Za Zvezdu treba poseban DNK i genetika!“

Objavljeno: 17.06.24 u 19:11

Zvezda će i ove godine pokušati da se domogne Lige šampiona

Fudbaleri Crvene zvezde započeli su pripreme za predstojeću sezonu na stadionu „Rajko Mitić“. Pre nego što je trener Vladan Milojević izvršio prozivku, generalni direktor kluba Zvezdan Terzić održao je motivacioni govor igračima u svlačionici.

Terzić je istakao ciljeve za narednu sezonu, naglašavajući da neće biti lako, ali da je osvajanje titule prioritet.

Podvukao je da sigurno neće biti lako, a da je glavni cilj titula.

Pravimo veliku proslavu, da proslavimo šampionski u jednoj dobroj atmosferi, 4. marta 2025. godine da budemo prvi na tabeli i da bude sve kako treba. Znate vaše obaveze, znate šta nosi dres i grb, obaveze su velike, nije lako biti deo Crvene zvezde, ali zato ste vi odabrani. To je posebna DNK i genetika za Zvezdu. Imaćete da uđete u taj ritam, biće vam teško, to ne sumnjam. Dosta vas ste omladinci, ali eto mali Jamal igra za reprezentaciju Španije sa 17 godina. Iskusnim „džombama“, čuvajte i gledajte ovu decu, dopunjavaćete se, slušajte šefa starog, uz njega ste stasavali i ne sumnjam da će biti pravi, kao i svih ovih godina iza nas. Jedini cilj je titula, spremićemo se dobro, idemo na Zlatibor, u Rusiju, jako je važan taj plej-of za Ligu šampiona 20. i 27. Okrenite se obavezama, slušajte šefa i srećno momci – rekao je Terzić iz svlačionice kluba.

2
1

2 Komentara

  1. Pa ona to poodavno ima, posebno sa njim. Taj lopovski DNK je vec genetski primljen, Tako da ne treba da to istice posebno, sve se vidi I sve se zna.

    1
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter