0
EURO 2024
Dragan Stojković Piksi

FOTO: Starsport

STRUČNJAK KRITIKOVAO PIKSIJA: „Nije mu trebalo to da komentariše Tadićevu izjavu!“

Objavljeno: 17.06.24 u 15:41

Ovaj detalj bi mogao da uzdrma atmosferu u timu

Istaknutom srpskom fudbaleru i treneru, Dragoslavu Stepanoviću, nije se dopalo ono što je video nakon meča Srbije i Engleske na početku Evropskog prvenstva.

Naime, reč je o izjavama kapitena Dušana Tadića i selektora Dragana Stojkovića Piksija.

Tadić je izrazio nezadovoljstvo što je utakmicu protiv Engleske (0:1) započeo na klupi, dok je Piksi bio nezadovoljan što je Tadić to izneo u javnost.

Piksi nije trebalo dalje da komentariše Tadićevu izjavu. Ako je imao potrebu nešto da mu kaže to je mogao u svlačioci. Inače, takve situacije na relaciji trener ili selektor – igrač su normalne u fudbalu i može o tome iza zatvorenih vrata da se polemiše, ali ne u javnosti. Onda se stvara neka loša atmosfera, potpuno bez potrebe – rekao je Stepanović u razgovoru za „Sport Klub“.

Stepanović dodaje da razume Tadića, ali još jednom podvlači da je sve trebalo da se uradi na drugačiji način.

Ja razumem Tadića, sigurno je očekivao da će igrati. On je takav tip igrača za 90 minuta i ima karakter lidera, zbog čega je i između ostalog kapiten reprezentacije. Bio sam mu trener i mogu reći da je on oduvek bio potpuno posvećen fudbalu. Kada je ušao u drugom poluvremenu se videla razlika u našoj ekipi. Samo što je mnogo teško da kada ekipa gubi, jedan igrač sam u drugom poluvremenu preokrene situaciju. Ipak, mislim da bi na te njihove izjave trebalo staviti tačku i okrenuti se utakmicama pred nama – zaključio je Stepanović.

4
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter