0
Domaći fudbal
Nemanja Radonjić

Nemanja Radonjic Serbia - Slovenia, UEFA Nations League June, 5. 2022. Belgrade, Serbia. 5.6.2022. Beograd, Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

RADONJIĆ U ZVEZDI? Evo šta Mitar Mrkela kaže o povratku brzonogog fudbalera na Marakanu!

Objavljeno: 17.06.24 u 17:22

Radonjić se već neko vreme dovodi u vezu sa Zvezdom

Sportski direktor Crvene zvezde, Mitar Mrkela, izjavio je da klub aktivno pregovara sa Nemanjom Radonjićem o mogućem povratku ovog brzog fudbalera u redove crveno-belih. Mrkela je, tokom predstavljanja novog pojačanja Dalsija Gomeša, istakao da je Radonjić želja trenera Vladana Milojevića i da se klub nada pozitivnom ishodu pregovora sa Torinom, gde je Radonjić trenutno pod ugovorom.

Mrkela je rekao:

Uvek sam govorio da je Radonjić odličan igrač, sa njim smo stalno u nekoj vrsti kontakta. Imamo želju da ga dovedemo, ali neke stvari ne zavise od nas. Ja se iskreno nadam da će se priča razviti u tom pravcu da će Nemanja obući naš dres. To je velika želja sportskog sektora, ali i navijača našeg kluba – kaže Mrkela.

Osvrćući se na novo pojačanje, Mrkela je istakao važnost Dalsija Gomeša za tim:

Milojević izuzetno ceni Dalsija. Predložio ga je. Smatra da će se savršeno uklopiti u njegovu filozofiju igre – kaže Mrkela.

Takođe, vredi napomenuti da Nemanja Radonjić nije bio pozvan u reprezentaciju za Evropsko prvenstvo u Nemačkoj. Selektor Dragan Stojković Piksi je nedavno komentarisao ovu situaciju, a spekuliše se da je Radonjić izjavio da neće igrati za nacionalni tim dok je Stojković na čelu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter