0
Domaći fudbal

Aleksandar Stanojevic Crvena Zvezda - Partizan kup Srbije finale May, 26. 2022. Belgrade Serbia. 26.5.2022. Beograd, Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

PRVI KORAK U NAPADU NA TITULU I LIGU ŠAMPIONA: Prozivnka Aleksandra Stanojevića u Teleoptiku! (VIDEO)

Objavljeno: 17.06.24 u 10:29

Počinje novi ciklus fudbalera Partizana.

Fudbaleri Partizana počinju sa pripremama za novu sezonu, a danas je u Teleoptiku održana prozivka prvotimaca na koje novi-stari šef struke, Aleksandar Stanojević računa.

Kako klub iz Humske nema predstavnika na Evropskom prvenstvu, praktično su svi raspoloživi igrači, osim nekoliko stranaca, bili danas na premijernom okupljanju.

Ekipa će do 19. juna raditi u Beogradu, a od 20. do 28. juna će obaviti bazični deo priprema u Sloveniji, u Termama Čatež.

Potom bi se prvog dana sedmog meseca crno-beli zaputili put Moskve, gde bi trebali da odigraju mečeve protiv protiv moskovskih klubova Dinama, 3. jula i CSKA 7. jula.

Partizan će u sredu saznati rivala u drugom kolu kvalifiakcija za Ligu šampiona, a to mogu biti Fenerbahče ili Dinamo Kijev.

7
4

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter