0
Domaći fudbal

FOTO: FK Železničar

‘PALI SE DIZELKA’: Bivši prvak Turske će biti rival ekipe iz Pančeva!

Objavljeno: 17.06.24 u 13:57
Novi šef stručnog štaba Železničara Marko Savić, zajedno sa svojim saradnicima, obavio je pozivku igrača, a na prvom treningu pojavilo se dvadesetak momaka.

Prelazni rok je u toku, pa ne treba sumnjati da će narednih dana biti još novajlija koji će zadužiti belo-plavu opremu najboljeg sportskog kolektiva u Pančevu.
– Kratka pauza je brzo prošla i evo nas na novom početku. U sportu nema minulog rada, svaki novi dan, trening i utakmica jesu šansa za novo dokazivanje. Momke očekuje onaj najteži deo priprema, radiće se i po dva puta dnevno, ali siguran sam da će ispoštovati sve zahteve i zamisli stručnog štaba i da će spremno dočekati iskušenja koja ih očekuju – rekao je na prvom okupljanju u novoj sezoni predsednik Železničara Zoran Naunković, koji je igračima poželeo mnogo sreće i dobro zdravlje tokom pripremnog perioda.
FOTO: FK Železničar
Igrački kadar je pretrpeo izmene, bilo je odlazaka, biće i dolazaka, a prvi trening u novoj sezoni odradili su sledeći igrači: Aleksandar Stanković, Ognjen Lukić, Marko Konatar, Bojan Balaž, Stefan Obradović, Ndiaje Maisa, Mirko Milikić, Branislav Knežević, Dario Grgić, Stefan Purtić, Lazar Romanić, Dušan Pantelić, Pavel Čižik, David Ivić, Entoni Lokosa, Ognjen Ergarac, Miloš Vlahović, Dimitrije Ristić, Matija Mitrović, Filip Ivelja i Nemanja Vidojević.
FOTO: FK Železničar
Stručni štab Železničara će u novoj sezoni brojati sedam članova. Pored šefa Marka Savića, tu su i njegovi asistenti Nikola Puača i Milija Žigić, trener golmana Predrag Miljković, kondicioni trener Uroš Nikolić, trener za individualni rad Miloš Trivić i trener analitičar Dragan Žarković.
Medicinski tim će činiti fizioterapeuti Miloš Cvetanović, Kristijan Malečkar, Marko Petrović i Ivona Japundža.
FOTO: FK Železničar
Prvu kontrolnu utakmicu Železničar će odigrati 27. juna na svom terenu kada će ugostiti člana ruske druge lige Černomorec. Za 5. jul planirano je gostvoanje u Rumuniji i duel sa ekipom UTA Arad, a pet dana kasnije, u Staroj Pazovi, Želja će ugostiti i Istanbul Bašakšehir.
Kao generalna proba pred početak novog prvenstva u Superligi Srbije, zakazana je i prava fudbalska poslastica – u nedelju, 14. jula u Segedinu, pančevačka „dizelka” će igrati protiv Trabzonspora, tima koji je pre dve godine bio šampion Turske.
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter