0
Lifestyle

FOTO: Hisense

Nojer i Kasiljas pokazali svoje nove saigrače

Objavljeno: 17.06.24 u 17:05

Hisense i na EURU

Hisense, jedan od vodećih brendova kućnih aparata i potrošačke elektronike i globalni broj dva po broju isporučenih televizora u periodu od 2022. do prvog kvartala 2024. godine, u centru je pažnje videa sa legendama fudbala. Kompanija se udružila sa svojim ambasadorima, Ikerom Kasiljasom i Manuelom Nojerom, i proslavila vrhunski doživljaj gledanja UEFA EURO 2024™.

Kao zvanični UEFA EURO 2024™ partner, Hisense je pokrenuo kampanju BEYOND GLORY, čiji su globalni ambasadori legendarni golmani. Kampanja slavi neumornu težnju za uspehom koju dele svi fudbaleri u potrazi za EURO 2024™ priznanjima, ali i posvećenost kompanije Hisense pomeranju granica industrije kućnih aparata. Kasiljas i Nojer su stubovi i oslonac svojih timova, baš kao što Hisense nastoji da poboljša život svojih kupaca inovativnom i pouzdanom tehnologijom.

U videu ambasadori pokazuju svoje veštine uz pomoć inovativnih Hisense EURO 2024™ Hero proizvoda dizajniranih da unaprede kvalitet života. Oni se igraju sa proizvodima kao što su ULED TV U7N, Laser TV L9H, veš mašine serije 7S, PureFlat pametni frižider i klima uređaj Energy Pro X.

Kampanja naglašava treće uzastopno UEFA Evropsko prvenstvo™ kojem Hisense podržava kao partner, pružajući važnu priliku za nastavak povezivanja brenda sa potrošačima širom sveta. Dodatno, ove godine UEFA je dodelila ekskluzivna prava kompaniji Hisense kao zvaničnom VAR dobavljaču ekrana za UEFA EURO 2024™. Ovo je prvi put da je UEFA otvorila ekskluzivna prava za VAR, što znači da je Hisense tehnologija testirana i pouzdana.

Hisense
FOTO: Hisense

Hisense proizvode iz kampanje možete pogledati i kupiti širom zemlje u Hisense / Gorenje Studijima, kod lokalnih partnera i na zvaničnom Hisense Srbija sajtu.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter