0
Domaći fudbal

during start of preparation for the new season pocetak priprema za novu sezonu Mozzart Super Liga 2024/2025 at stadium FK Teleoptik on June 17, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

NISAM VIDOVIT KAO LJUDI IZ ZVEZDE, STIŽU NOVA IMENA U UPRAVU: Miloš Vazura se obratio novinarima pred početak priprema! (VIDEO)

Objavljeno: 17.06.24 u 11:35

Oglasio se prvi čovek Partizana.

Fudbaleri Partizana počinju sa pripremama za novu sezonu, a danas je u Teleoptiku održana prozivka prvotimaca na koje novi-stari šef struke, Aleksandar Stanojević računa.

Kako klub iz Humske nema predstavnika na Evropskom prvenstvu, praktično su svi raspoloživi igrači, osim nekoliko stranaca, bili danas na premijernom okupljanju.

Novinarima se obratio i prvi čovek crno-belih, Miloš Vazura.

„Hvala Igoru Duljaju i Albertu Nađu za sve što su uradilii za Partizan. Imali smo tešku godinu iza sebe, u stvari dve teške godine. Od situacije da se borimo za prvo mesto u roku od mesec dana smo izgubili mnogo bodova, što Partizanu ne sme da se dozvoljava i dešava, zbog toga smo i doveli trenera. Smatram da je Aleksandara Stanojević je najbolji trener u Srbiji. Radio sam sa njim u jednom mantadu, zna kako radi i koliko je posvećen.Time što je potipisao na tri godine da je Partizan time obezbedio neku stabailnost. Boriće se do kraja, kako je i sam najavio. To je bilo naše najvažnije pojačanje u prelaznom roku. Nastavlajmo dalje da se pojačavamo“, rekao je Vazura novinarima na Teleoptiku i dodao:

„Stanojević je veliki partizanovac i bilo lako da razgovoramo sa njim. S strane je bilo lako,a sa druge situacije sa klubom je komplikovana i on je čovek koji oseća Partizan koji je rekao da je tu da pomogne, da je tu tri godine i da napravimo nešto“.

„Dobar deo ekipe ostaće na okupu, otišli su igrači kojima je istekao ugovor. Ostatak ekipe je tu, a ono što sigurno možemo da obećamo navijačima da ćemo se pojačati na nekim pozicijama, doći će oko 4-5 novih igrača. Prelazni rok je živa stvar, nadam se da ćemo vrlo brzo imati neke igrače sa kojam pregovaramo već duže vreme“.

„Nisam vidovit kao moj kolega iz Crvene zvezde, koji je več najavio koliku če imati dobit. Kad budem vidovit možda ću znati nešto unapred. Znamo šta bismo voleli da zaradimo, jedno su želje drugo mogućnost. tržište diktira cene, videćemo. Biće bitno kako nastupimo u evropskim utakmica. Prodaćemo sigurnao neke igrače“, poručio je Vazura. 

1
5

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter