0
EURO 2024

FOTO: Starsport

LEGENDE BESNE NA ENGLEZE, POTPUNO RAZOČARANI KAKO SU IGRALI: Ovo je bilo teško za gledanje!

Objavljeno: 17.06.24 u 10:45

Nije da ih ne razumemo.

Premijerni meč reprezentacije Srbije na ovogodišnjem Evropskom prvenstvu, koji smo igrali sa selekcijom Engleske, završen je rezultatom 0:1 za rivale naše zemlje.

Srbija je imala mnogo više od igre u nastavku, ipak gol je izostao. Tako i pored pobede, engleske legende su potpuno razočarane nastupom svojih igrača, a Alan Širer je bio najradikalniji.

Prvo poluvreme smo kontrolisali rezultat i zasluženo poveli do odlaska na odmor. Međutim, posle pauze bilo je teško za gledanje“, rekao je nekadašnji as Blekburna i Njukasla, a čuveni Rio Ferdinand se nadovezao.

Alan Širer je to rekao u komentaru, mi smo patili. Čini se da nam je u pojedinom trenucima nedostajalo malo prisebnosti. I ponekad je postajalo „klizavo“. Mislim da morate da uzmete pozitivne stvari iz ove utakmice, a to su čist gol i novi bekovski par. Pobede je pobeda. Uopšte nije važno kako počinješ, već kako završavaš šampionat“, rekao je bivši štoper Mančester Junajteda.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter