0
Evroliga

Mario Hezonja reacts during the 2023/2024 Turkish Airlines EuroLeague match between Real Madrid and Crvena Zvezda at Wizink Center on March 29, 2024 in Madrid, Spain. (Photo by Nikola Gligic/Starsport.rs ©)

KRAJ DRAME OKO POTPISA HEZONJE: Malo flert sa Partizanom, malo sa bivšim klubom, malo sa šampionom Evrope, ali evo za koga se na kraju odlučio!

Objavljeno: 17.06.24 u 08:32

Pitanje je kako će ga dočekati u svlačionici nakon čitave sage.

Marka, renomirani španski sportski list, jedan od svetski najčuvenijih, prenela je da Mario Hezonja je odlučio da ostane deo Real Madrida i produžio ugovor sa ekipom.

To znači da je čitava letnja transfer saga završena i da Hezonja neće pojačati ni Barselonu ni Panatinaikos ni Partizan, a neće ni ponovo pokušati u NBA ligi.

Podsećamo prema izvorima istog lista, Mario Hezonja je postigao dogovor sa Barselonom vredan tri miliona evra po sezoni, potpisujući četvorogodišnji ugovor.

Ipak nije došlo do konačne saradnje, a hrvatski reprezentativac sada može da se fokusira na svoje klupske obaveze u dosadašnjem klubu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter