1
EURO 2024

Dragisa Binic Napredak - Crvena Zvezda super liga Srbije 29.4.1018. April 29. 2018. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

BINIĆ GOVORIO O TADIĆU: ‘Ja sam znao pre odlaska u Nemačku da Tadić neće igrati!’

Objavljeno: 17.06.24 u 13:12

Ponovo se velika prašina podigla oko reprezentacije Srbije.

Srbija je juče poražena na startu Evropskog prvenstva od Engleske1:0.

Nakon meča mnogo se pričalo o izjavi Dušana Tadića, koji je rekao da je razočaran što nije počeo meč, a celu izjavu možete pročitati – OVDE!

Dan nakon meča svoj stav po tom pitanju izneo je legendarni bivši as Crvene zvezde, Dragiša Binić:

Kako igraš, to te drži u igri, tako je bilo u moje vreme. Ja sam znao pre odlaska u Nemačku da Tadić neće igrati. Ako gledamo njegove zasluge, ima ih mnogo. Ali ne igraju zasluge, već trenutno stanje i forma. Ne igraju ni imena, nije važno ko se kako zove – rekao je Binić za Sport Klub, te potom dodao:

Onaj ko je trenutno najbolji, mora da igra. Tadić ne igra defanzivni deo, nema ga, ne postoji. Tu treba staviti igrača koji će da ga zatvara. Mora da se igra brzo. To što ima 36 godina, ne znači da ne može da trči – zaključio je nekada sjajni fudbaler.

8
4

1 Komentara

  1. Meni je samo žao što čovjek više ne smije ništa čitati ako vjeruje svojim ušima!Ovo kako se prezentuje šta jr Tadić rekao je građenje zle krvi od strane drugoarbijanskih medija jer ono što je on rekao rekao bi bilokoji igrač na svijetu kome je stalo do igranja za reprezentaciju.Pustite reprezentaciju na miru spodobe!

    1
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter