1
EURO 2024
fudbalska reprezentacija Srbije

FOTO: Starsport

AU, KAKVA GREŠKA ENGLEZA? Umesto simbola Srbije stavili grb Crvene zvezde u najavi meča! (FOTO)

Objavljeno: 17.06.24 u 15:16

Navijačima Partizana se ovo neće svideti

Fudbalska reprezentacija Srbije doživela je pristojan poraz (0:1) od favorizovanih Engleza u prvom kolu grupne faze Evropskog prvenstva u okviru grupe C.

Kompletna fudbalska javnost kako na Ostrvu tako i u našoj zemlji videla je ubedljiv trijum „Gordog Albiona“, ali to se nije dogodilo kako zbog solidne igre „Orlova“ tako i zbog jednog bledog izdanja Engleza.

Na društvenim mrežama je osvanula slika iz jednih britanskih novina u kojoj je viđena najava meča, gde su trebali da se nađu grbovi Engleske i Srbije, ali su u slučaju našeg tima novinari napravili veliku grešku.

Naime, umesto grba Srbije na stranici novina osvanuo je grb Crvene zvezde. Definitivno greška koja se neće svideti pristalicama Partizana, ali jedno veliko neznanje za sportske novinare u Velikoj Britaniji.

2
1

1 Komentara

  1. Nekada ne tako davno kad je bila evropa u pitanju za normalne ljude nije bilo bitno dal je u pitanju Zvezda ,Partizan,Vojvodina ili Radnički .

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter