0
EURO 2024

Serbia's head coach Dragan Stojkovic and Dusan Tadic attend an training session ahead of the UEFA Euro 2024 football Championship, on June 12. 2024. in Augsburg, Germany. (Photo by Pedja Milosavljevic/DeFodi Images)Pedja Milosavljevic/STARSPORT

(ANKETA) SELEKTOR ILI KAPITEN?! Ko je u pravu u taboru Orlova?!

Objavljeno: 17.06.24 u 11:25

Za koga smatrate da ima pravo?

Premijerni meč reprezentacije Srbije na ovogodišnjem Evropskom prvenstvu, koji smo igrali sa selekcijom Engleske, završen je rezultatom 0:1 za rivale naše zemlje.

Ko je u pravu, da li je Tadić trebalo da igra od starta?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

Nakon meča, desio se manji incident, kada je kapiten Dušan Tadić u lajv programu istakao da je morao da počne jer je najbolji igrač.

„Teško, iskreno teško. Pričao sam sa misterom naravno, imamo dobru komunikaciju. Ali teško sam to prihvatio jer se igra protiv Engleske. Kapiten sam, lider sam. Mislim da sam najbolji igrač ovog tima bez lažne skromnosti. Naravno da mislim da sam trebao da počnem. Poštujem odluku selektora. Mogao bih mnogo više da uradim da sam igrao 90 minuta. Ako on želi da Dušan Tadić igra 30 minuta, ja ću da igram. Ja bih naravno voleo da igram 90, ali poštujem odluku. Naravno da želiš da budeš deo kolektiva i uradiš sve za kolektiv. Idemo dalje, da prođemo dalje to je najbitnije. Imamo veliko zajedništvo i učinićemo sve za to“, rekao je Tadić za RTS.

Selektor kada je čuo za ovo, imao je sledeću reakciju.

„Nije dobro ako je to rekao. To je bila moja odluka iz taktičkih razloga. Želeo sam Tadića sa svežim nogama u drugih 45 minuta i jedino je to razlog i ništa više. Radi se o taktici, ništa drugo“, odgovorio je Stojković.

2
4

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter