0
EURO 2024

FOTO: Starsport

ENGLEZI PREŽIVELI URAGANSKO DRUGO POLUVREME SRBIJE: Da nije bilo katastrofalnog starta, Sautgejt bi mogao da pakuje kofere! (VIDEO)

Objavljeno: 16.06.24 u 22:54

Meč je završen nakon velike borbe, ali loš početak nas je koštao.

Premijerni meč reprezentacije Srbije na ovogodišnjem Evropskom prvenstvu, koji smo igrali sa selekcijom Engleske, završen je rezultatom 0:1 za rivale naše zemlje.

Selektor Srbije, Dragan Stojković Piksi, izveo je sldeći sastav za večerašnju utakmicu.

Srbija: Rajković – Milenković, Veljković, Pavlović – Živković, Lukić, Gudelj, Kostić – S. Milinković Savić – Vlahović, Mitrović

Engleska: Pikford – Voker, Stons, Guehi, Tripijer – Rajs, Aleksander Arnold – Saka, Belingem, Foden, Kejn

Očekivano, Orlovi su krenuli prilično ofanzivno, a videćemo koliko će im to doneti protiv ekstremno kvalitetne selekcije Engleza.

Englezi su poveli nakon 11. minuta igre, kada je nakon što nismo pipnuli loptu desetak minuta, nakon jednog prodora Sake na boku, Džud Belingem dobro reagovao i glavom matirao Rajkovića koji nije mogao ništa da uradi.

Sredinom prvog poluvremena Kajl Voker je imao fenomenalan prodor, ali je u poslednjem momentu Strahinja Pavlović uspeo da ga izbaci iz balansa, pa nije uspeo da ugrozI gol Rajkovića iz prave pozicije.

Do kraja prvog poluvremena nije bilo većih uzbuđenja, ali treba istaći da se u finišu prvog dela Filip Kostić povredio, pa je morao da napusti igru, a njegovo mesto zauzeo je Mladenović.

Srbija je preuzela potpuni primat u nastavku, praktično Englezi su bili u podređenom položaju uvodnih 20 minuta nastavka, ali nedostajalo je malo sreće Orlovima.

Do kraja smo mogli do boda, ali je sreća spasila naše rivale na današnjem meču, koji su bili beznadežni u nastavku.

Uspeli su sredinom nastavka rivali naših reprezentativaca da koliko toliko uspostave balans, a fenomenalnu šansu imao je Vlahović nakon odličnog udarca deset minuta pre kraja.

Ipak Pikford je bio na visini zadatka, a potom smo nakon kornera imali divnu prilku, ali Kejn se našao na putanji lopte i zaustavio udarac Orlova.

Standings provided by Sofascore

 

10
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter